Frequently Asked Questions (FAQ)

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via ons contactformulier.  Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Hoe werkt Artime?

Artime is een sociaal cultureel platform wat op basis van jouw ingevulde interesses en je beoordelingen van afgelopen activiteiten een persoonlijk aanbod voor je samenstelt. Daarbij kan je connecten met vrienden of familie en ook zien waar zij heen zouden willen. Zo wordt het een stuk makkelijker voor jullie om samen te gaan en samen te genieten van een culturele activiteit.

Moet ik betalen voor Artime?

Nee! Artime is volledig gratis voor jou als gebruiker, je hoeft niks te betalen voor je account of voor onze service. Je betaald alleen voor je ticket van de activiteit waar je aan wilt deelnemen. 

Kan ik mijn museumkaart verbinden aan mijn account?

Zodra je bent ingelogd op je account via Artime, kan je op je account pagina al je culturele kaarten en passen toevoegen. Zowel je museumkaart als je Rotterdampas, CJP of WeArePublic pas. Dit geeft je profiel meer informatie over wat bij je past en waar je al geweest bent. Ook krijg je dan meteen te zien of je korting krijgt op bepaalde activiteiten met een van je passen.

Kan mijn bedrijf partner worden?

Jazeker, wij werken graag samen met verschillende culturele bedrijven of instellingen. Door partner te worden van Artime maakt u zich er zeker van dat uw bedrijf en uw culturele activiteiten de juiste doelgroep bereiken en zo kan u uw bereik vergroten. Om partner te worden kan u contact met ons opnemen via partner@artime.nl .